Kayseri Havaalanı Transfer

cappadocia airport transfer

Kayseri ve Nevşehir havalimanlarından doğrudan Kapadokya’nın çekici kucağına sorunsuz, lüks ve özel bir transfer seçerek uçağınız Türkiye’nin doğal manzaralarına indiği andan itibaren stressiz bir yolculuğa çıkın. Sizin için en uygunÖzel havaalanı transfer hizmetimizi seçin isterseniz deri koltuklarda, özel vip minibüsler ile yolculuk yapın isterseniz daha uygun fiyatlı bir kapadokya havalimanı transferi seçin. havaalanının koşuşturmacasından büyüleyici peri bacalarına, nefes kesen manzaralara ve Kapadokya’daki konaklama yerinizin sakin ortamına geçişinizin mümkün olduğunca sorunsuz olmasını sağlar.

Kapadokya’ya uçak ile gelen misafirler genellikle Kayseri Havaalanında inerler ve buradan otellerine geçerler. Kayseri Havaalanından göreme’deki otelinize havaalanı transferi yapın. Sadece göreme değil kapadokya’nın bütün bölgelerine havaalanı transferi yaptırablirsiniz. Kayseri havaalanından kapadokya’ya kaç saat sürüyor diye merak ediyorsanız yolculuğunuz ortalama 50-60 dk arasında olacaktır. Kayseri havaalanından kapadokya’ya kaç km olduğunun cevabı da yaklaşık 70-130 km arasındadır.

Neden Havaalanı Transferini Seçmelisiniz?

Taksi bulmak ile zaman kaybetme uçağının iniş saatini yaz ve online olarak ödeme yap. Özel şöförümüz uçağınızın indiği saatte orada olacak ve sizi belirttiğiniz konuma götürecek.  Konfor, mahremiyet ve otele doğrudan ulaşım gibi özel bir transfer seçmenin avantajlarından yararlanın ve kendinizi özel hissedin. Kapadokya Havaalanı transferi ile hızlı ve konforlu bir şekilde uçağınızdan iner inmez otelinize gidebilirsiniz.

Nevşehir Havalimanı’ndan Kapadokya’ya Transfer

Kapadokya’ya uçakla gelirken en iyi ikinci havalimanı Nevşehir Havalimanıdır. Genellikle yurt dışından uçakla kapadokyaya gelen insanlar Kayseri havaalimanından gelirken Türkiye içeresinide seyahat edenler için Nevşehir havalimanı mantıklı bir seçim olacaktır. Nevşehir havaalanından Kapadokyaya kaç saat sürüyorun cevabı da yaklaşık 40-50 dk arasındadır.

Kapadokya Paylaşımlı Özel Transfer ve Kapadokya Özel VIP Transfer

Özel Kapadokya Havalimanı transferi ve Paylaşımlı Havalimanı transferi şeklinde 2 seçenek vardır. Özel kapadokya Havalimanı transferi size konforlu lux vip bir minibüste otelinize kadar götürür. Daha uygun fiyatlı bir havalimanı transfer aracı arıyorsanız Paylaşımlı Kapadokya Havalimanı transfer aracını tercih edebilirsiniz.

Kapadokya Ultra Lux VIP Havaalanı Transferleri

Kapadokya’ya tatil planlayan herkes kendini özel hissetmek ister özel hissetmeye kapadokya transfer araçlarımızla lux bir şekilde otelinize bırakılarak başlayın. Özel transfer araçları ile seyahat etmek gerçekten tatiliniz için mükemmel bir başlangıç olacaktır.

Usta Sürücülerle Seyahat Edin

Şöförlerin hepsi alanlarında 10 yılı aşkın tecrübeye sahip sürücülerdir ve size sağ salim bir şekilde otelinize bırakırlar şöförlerimiz özel olarak eğitimli kişilerdir yolda olduğunuzu bile hissetmeden gideceneğiniz yere sizi bırakırlar. Siz sadece koltuğunuzda oturun ve güzel zaman geçirin.

Güvenlik ve COVID-19 Protokolleri

Özellikle devam eden pandemi ışığında, izlenen titiz sağlık ve güvenlik protokollerini açıklayarak, yolcuları güvenliklerine verilen azami önem konusunda temin edin. Dezenfekte edilmiş araçlardan sağlık kontrolünden geçmiş sürücülere kadar, yolcuların güvenliği ve refahı açısından her kutunun işaretlendiğinden emin olun.

Bagajlarınızı Dert Etmeyin

Sizin için özel ayrılmış şöfor arkadaşımız uçağınız indiğinde elinde bir kağıtla sizi bekliyor olacaktır. Bagajlarınızın taşınmasında ve arabanın bagajına konması ile ilgilenirler.

Konforlu Araçlar ile Seyahat Edin

Yolculuğun sadece bir transfer değil, başlı başına mükemmel bir deneyimdir. Araçlarımızın içinde ücretsiz Wi-Fi, serinletici içecekler, rahat koltuklar ve daha fazlası gibi transit sırasında birçok ayrıcılığanız olacak.

Kayseri Havaalanından Araba Kirala

Kapadokya’da kaldığın günlerde istersen havaalanından direkt araba’da kiralayabilirsin. Dünyanın en büyük rent a car firmalarından Discover Cars’tan kiralayabileceğin arabalara bakabilir ve kendine uygun gördüğün arabayı kiralayabilirsin ve döneceğin gün tekrardan havaalanına arabayı bırakabilirsin. Online bir şekilde istediğin tarihleri girerek kiralayabileceğin arabalara aşşağıdan göz at. Eğer Nevşehir havaalanından Araba kiralamak ya da farklı bir şehrin havaalanından araba kiralamak istersen Kayseri Airport yazan lokasyonu değiştirmen ve istediğin lokasyonu yazman yeterlidir.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir